Onze filosofie

E-mail marketing zal eenvoudig zijn,
of zal niet zijn…

Mynuma is afgeleid uit het Grieks. De kern betekent “boodschap”. Zo eenvoudig kan het zijn.

Zo eenvoudig willen we het houden. Want uiteindelijk draait het om de boodschap die we naar onze contacten, prospecten, klanten willen brengen. En dit op een leuke, blinkende wijze waarbij de e-mailmotor van Mynuma zorgt voor een vlekkeloze aflevering.

Daarom startte het verhaal van Mynuma met het bouwen van een krachtige e-mailmotor. Een afgewogen systeem waarbij we allerlei vormen van input - zoals bijvoorbeeld contactlijsten, gepersonaliseerde velden en e-mailberichten - met elkaar verbinden en naar een output sturen. Die output wordt hypersnel gegenereerd met een zeer hoge garantie op aflevering.

API als basis De basis van Mynuma is zodoende een sterk uitgebouwde API waar alle denkbare functionaliteit aanwezig is. Aanwezig betekent niet altijd zichtbaar, want we hebben er voor gekozen om maximaal operationeel achter de schermen af te handelen. Dat is onze eerste garantie op eenvoud. Er is ook een tweede reden om een API als basis in te zetten. Het werkt net zoals het beruchte Zwitsers zakmes. Alle tools zijn aanwezig, alleen de tool die je op het moment nodig hebt is zichtbaar of moet je aanspreken.

Dit uitgangspunt zorgt er voor dat we met alle mogelijk denkbare toepassingen kunnen connecteren. Door de API is het eenvoudig om de input, die reeds in andere systemen aanwezig is, te combineren, te verifiëren en als output de digitale wereld in te sturen. Zo kunnen we gemakkelijk aansluiten met elke CRM, ERP, E-commerce, operationele toepassingen, waar we geautomatiseerd zorg kunnen dragen voor uw boodschappen. Je kan er ook voor kiezen om bepaalde data op het platform van Mynuma te plaatsen.

We houden niet alleen zicht op alle bewegingen die via de API passeren, we zullen ze ook minstens een jaar bewaren. Dit levert niet alleen een berg aan statistisch materiaal op. Maar als het ooit nodig mocht blijken, kan je zelfs tot op niveau van de verzonden e-mail terug opzoeken en alle metadata, ontvanger, gelezen, … terug opvragen. Daarvoor hebben we binnen de omgeving van MyAPI een gebruikersinterface ontwikkeld die opvolging mogelijk maakt.

Klassieke interface als extra Niet iedereen beschikt over een uitgebreid gamma aan CRM’s en operationele toepassingen. Voor hen ontwikkelden we een wat klassiekere interface voor het bedrijven van e-mailmarketing. Maar ook hier hebben we de nadruk gelegd op eenvoud. Alleen wat noodzakelijk is om e-mailadressen te beheren, e-mailcampagnes aan te maken en te verzenden en tenslotte de resultaten te bekijken, is aanwezig. Geen overdaad aan schermen en mogelijkheden. Volg ons stappenplan en tien minuten later kan je eerste campagne de digitale wereld intrekken…

Want voor ons is het duidelijk. E-mail marketing zal eenvoudig zijn, of zal niet zijn… Misschien met toch nog één toevoeging, het zal ook krachtig en snel zijn!

MyTEST

MyTEST is gratis, beloofd!

Zo kan je alle facetten van mynuma proeven en uitproberen, zonder risico!

Product van eigen bodem

Onze helpdesk is wakker als u aan het werk bent. API gebruikers kunnen rekenen op een butler service en krijgen een rechtstreekse contactpersoon. Uw gegevens blijven gegarandeerd op servers binnen de grenzen van de EU. Mynuma is eveneens volledig GDPR conform en veilig!

Weet alles over je campagne

Je krijgt alle klassieke ratio’s overzichtelijk op een rijtje: afgeleverd, gelezen, geklikt… In één oogopslag kan je de reactie op je e-mailbericht analyseren en elk detail is met één klik zichtbaar!

Een campagne In minuten!

In onze WYSIWYG e-mail bouwer kan je kiezen uit kant en klare templates of gemakkelijk te integreren blokken. Zo kan je snel en gemakkelijk mooie campagnes creëren die je merk in het spotlicht zal zetten!

Duidelijke werkstromen, geen frustratie!

Bovenop onze eigen API bouwden we een krachtige intuïtieve e-mailapplicatie. Zo verenigden we de kracht van onze e-mailmotor met eenvoudige werkstromen.

E-mailmarketing in 3 smaken!

Voor de creatieve marketing is er de klassieke interface waar je je e-mailmarketing webbased kan beheren, verzenden en opvolgen. Of je kan schakelen via onze API of onze SMTP motor. Gewoon e-mailmarketing op haar best, we praten met iedere CRM, ERP of elke SAAS-oplossing.

Eenvoudiger,
maar slimmer!

Digitaal mag niet gelijk staan aan ingewikkeld… Praten met onze API is slechts drie stappen verwijderd. Alles wat nodig is om een goede ‘old fashioned’ e-mail campagne uit te sturen zit in onze intuïtieve interface ingebakken…