Close

Onze smaken

Een goede digitale oplossing toont net dat wat de gebruiker op dat moment nodig heeft…

Klassieke interface

Deze SAAS-oplossing is er voor wie op een eenvoudige manier zelf aan de slag wil gaan met e-mailmarketing, alle tools zijn aanwezig.

Configuratie
Je kan één of meerdere verzendadressen definiëren, afhankelijk voor het product of merk waarvoor je wil communiceren. Het is eveneens mogelijk de velden te definiëren die je wil hanteren in je contactlijsten, ideaal om later op gepersonifieerde info op niveau van het contact mee te geven.

Contactlijsten
Contactlijsten kunnen opgebouwd worden, hetzij door import, hetzij door het gebruik van een inschrijfformulier. Deze laatste is voorgedefinieerd in de interface en per contactlijst aanwezig. Het formulier kan volledig geconfigureerd worden. Bij de import van contacten heb je de keuze om nieuwe in te voeren, te “mergen” met bestaande lijsten en gewoon een update te doen. Dit laatste is ideaal om de te “mergen” info in de e-mail te verversen.

E-mailbouwer
In de interface kan je gebruik maken van een WYSIWYG bouwer om je e-mail samen te stellen. Je kan starten met verschillende templates die klaar staan. Maar je kan ook met de blikkenbouwer je e-mail gewoon opbouwen. Je start met een basis lay-out, waar je telkens content invoegt. Elke blok is configureerbaar met enkele klikken. Met enkele klikken kan je snel een professionele e-mail opmaken.

Verzending
In deze schermen kan je een campagne die je gebouwd hebt, verbinden met één of meerdere contactlijsten en naar keuze dadelijk verzenden of op een zelfgekozen moment de digitale wereld insturen.

Statistiek
Dit is het laatste luik in het stappenplan dat in onze interface ingebouwd werd. Na het verzenden krijg je rapport, dat in real-time aangevuld wordt, waar je de klassieke parameters te zien krijgt. Afgeleverd, gelezen, geklikt, om er maar enkele te vernoemen. Van al deze parameters kan je ook de detail opvragen. Als je weet welk contact op welke link geklikt heeft, dan zal dat je verkoopgesprek zeker vlotter laten verlopen.

Alle details vind je in onze handleiding. Waarom niet even zelf uitproberen? Klik hier voor een gratis proefaccount.

SMTP interface

Deze interface is ter ondersteuning van wie MyAPI wil inzetten als een relay.

 

Configuratie

In dit deel van de interface kan je verschillende afzend adressen definiëren. Voor elk afzend adres wordt er een unieke sleutel gegeneerd. Alle info om je applicatie via SMTP te connecteren kan je hier ook per verzendadres ophalen.

 

Opvolging

Hier kan je in een algemeen overzicht opvolgen hoe de verzending loopt. Ook hier kan je de klassieke parameters op een grafische wijze zien. Verzonden, gelezen en geklikt, ze hebben elk hun eigen kleur. Wil je van een bepaalde e-mail meer detail weten? Het is mogelijk per e-mail op te zoeken, een visual te bekijken en ook de metadata te raadplegen. Deze info is maximaal een jaar beschikbaar.

Full API

Deze interface is ter ondersteuning van wie MyAPI wil inzetten via onze API.

 

Ook hier kan je verschillende afzendadressen definiëren. Voor elk afzend adres wordt er een unieke sleutel gegeneerd. Deze heb je nodig om onze API aan te spreken.

 

Alle andere beheer moet je binnen je eigen applicatie uitvoeren, maar de nodige info kan je steeds opvragen via de API.