Onze drie smaken

Een goede digitale oplossing toont net dat
wat de gebruiker op dat moment nodig heeft…

SMTP interface


Deze interface is ter ondersteuning van wie MyAPI wil inzetten als een relay.

Configuratie

In dit deel van de interface kan je verschillende afzend adressen definiëren. Voor elk afzend adres wordt er een unieke sleutel gegeneerd. Alle info om je applicatie via SMTP te connecteren kan je hier ook per verzendadres ophalen.

Opvolging

Hier kan je in een algemeen overzicht opvolgen hoe de verzending loopt. Ook hier kan je de klassieke parameters op een grafische wijze zien. Verzonden, gelezen en geklikt, ze hebben elk hun eigen kleur. Wil je van een bepaalde e-mail meer detail weten? Het is mogelijk per e-mail op te zoeken, een visual te bekijken en ook de metadata te raadplegen. Deze info is maximaal een jaar beschikbaar.

Full API


Deze interface is ter ondersteuning van wie MyAPI wil inzetten via onze API.

Ook hier kan je verschillende afzendadressen definiëren. Voor elk afzend adres wordt er een unieke sleutel gegeneerd. Deze heb je nodig om onze API aan te spreken.

Alle andere beheer moet je binnen je eigen applicatie uitvoeren, maar de nodige info kan je steeds opvragen via de API.

Klassieke Interface


Deze SAAS-oplossing is er voor wie op een eenvoudige manier zelf aan de slag wil gaan met e-mailmarketing, alle tools zijn aanwezig.

Configuratie

Je kan één of meerdere verzendadressen definiëren, afhankelijk voor het product of merk waarvoor je wil communiceren. Het is eveneens mogelijk de velden te definiëren die je wil hanteren in je contactlijsten, ideaal om later op gepersonifieerde info op niveau van het contact mee te geven.

Contactlijsten

Contactlijsten kunnen opgebouwd worden, hetzij door import, hetzij door het gebruik van een inschrijfformulier. Deze laatste is voorgedefinieerd in de interface en per contactlijst aanwezig. Het formulier kan volledig geconfigureerd worden. Bij de import van contacten heb je de keuze om nieuwe in te voeren, te “mergen” met bestaande lijsten en gewoon een update te doen. Dit laatste is ideaal om de te “mergen” info in de e-mail te verversen.

E-mailbouwer

In de interface kan je gebruik maken van een WYSIWYG bouwer om je e-mail samen te stellen. Je kan starten met verschillende templates die klaar staan. Maar je kan ook met de blikkenbouwer je e-mail gewoon opbouwen. Je start met een basis lay-out, waar je telkens content invoegt. Elke blok is configureerbaar met enkele klikken. Met enkele klikken kan je snel een professionele e-mail opmaken.

Verzending

In deze schermen kan je een campagne die je gebouwd hebt, verbinden met één of meerdere contactlijsten en naar keuze dadelijk verzenden of op een zelfgekozen moment de digitale wereld insturen.

Statistiek

Dit is het laatste luik in het stappenplan dat in onze interface ingebouwd werd. Na het verzenden krijg je rapport, dat in real-time aangevuld wordt, waar je de klassieke parameters te zien krijgt. Afgeleverd, gelezen, geklikt, om er maar enkele te vernoemen. Van al deze parameters kan je ook de detail opvragen. Als je weet welk contact op welke link geklikt heeft, dan zal dat je verkoopgesprek zeker vlotter laten verlopen.

Alle details vind je in onze handleiding. Waarom niet even zelf uitproberen?

MyTEST

MyTEST is gratis, beloofd!

Zo kan je alle facetten van mynuma proeven en uitproberen, zonder risico!

Product van eigen bodem

Onze helpdesk is wakker als u aan het werk bent. API gebruikers kunnen rekenen op een butler service en krijgen een rechtstreekse contactpersoon. Uw gegevens blijven gegarandeerd op servers binnen de grenzen van de EU. Mynuma is eveneens volledig GDPR conform en veilig!

Weet alles over je campagne

Je krijgt alle klassieke ratio’s overzichtelijk op een rijtje: afgeleverd, gelezen, geklikt… In één oogopslag kan je de reactie op je e-mailbericht analyseren en elk detail is met één klik zichtbaar!

Een campagne In minuten!

In onze WYSIWYG e-mail bouwer kan je kiezen uit kant en klare templates of gemakkelijk te integreren blokken. Zo kan je snel en gemakkelijk mooie campagnes creëren die je merk in het spotlicht zal zetten!

Duidelijke werkstromen, geen frustratie!

Bovenop onze eigen API bouwden we een krachtige intuïtieve e-mailapplicatie. Zo verenigden we de kracht van onze e-mailmotor met eenvoudige werkstromen.

E-mailmarketing in 3 smaken!

Voor de creatieve marketing is er de klassieke interface waar je je e-mailmarketing webbased kan beheren, verzenden en opvolgen. Of je kan schakelen via onze API of onze SMTP motor. Gewoon e-mailmarketing op haar best, we praten met iedere CRM, ERP of elke SAAS-oplossing.

Eenvoudiger,
maar slimmer!

Digitaal mag niet gelijk staan aan ingewikkeld… Praten met onze API is slechts drie stappen verwijderd. Alles wat nodig is om een goede ‘old fashioned’ e-mail campagne uit te sturen zit in onze intuïtieve interface ingebakken…