Close

Een digitaal team
voor een digitale
oplossing

Ervaring en jeugdigheid, dat is de optelsom van het team dat tekent voor Mynuma!

Het concept komt uit de hoofden van twee trekkers die ruim 10 jaar ervaring op de teller hebben staan. Zowel op het vlak van conceptueel denken als in het organisatorisch en procesmatig omgaan met e-mailmarketing hebben ze de nodige sporen verdiend.

 

De evolutie die we de voorbije jaren hebben zien gebeuren in de wereld van de e-mailmarketing is eerder verwonderlijk. De tijd – we hebben hier ergens nog een gedateerd artikel liggen – dat men dacht dat het business model achter e-mail lag in de vorm van een digitale “postzegel” ligt ver achter ons.

 

Maar de essentie – het uitsturen van een boodschap – bleef rechtop staan. De juiste boodschap op het juiste moment uitsturen in de juiste vorm aan het juiste contact. Het lijkt wel een definitie uit een studieboek, maar het is het uitgangspunt van de initiatiefnemers.

 

En we voegen er – nu we toch wat wetenschappelijk aan het denken zijn – ook de lean gedacht aan toe. Zowel in het proces dat de gebruiker van Mynuma zal doorlopen, als in het proces van het ontwikkelen.

 

Juist wat we nodig hebben, niets meer, niets minder… De programmerende handen achter Mynuma hebben ook meer dan een decade aan ervaring, zowel in het werken met frames, platformen, servers en SAAS-oplossingen.

 

De ervaring in het team wordt aangevuld met jeugdigheid. Dit is een generatie die groot geworden is met digitale media… De fase van de klassieke brief hebben ze overgeslagen. Maar ze weten uit ervaring maar al te goed hoe een goede applicatie moet er uitzien en aanvoelen. Ze hebben de concept-denkers en ontwikkelaars uitgedaagd bij het testen en het lanceren van Mynuma.

 

Deze unieke combinatie heeft ook een uniek product op geleverd, waar we zo trots op zijn.