Een digitaal team
voor een digitale
oplossing

Ervaring en jeugdigheid,
dat is de optelsom van het team dat tekent voor Mynuma!

Het concept komt uit de hoofden van twee trekkers die ruim 10 jaar ervaring op de teller hebben staan. Zowel op het vlak van conceptueel denken als in het organisatorisch en procesmatig omgaan met e-mailmarketing hebben ze de nodige sporen verdiend.

De evolutie die we de voorbije jaren hebben zien gebeuren in de wereld van de e-mailmarketing is eerder verwonderlijk. De tijd - we hebben hier ergens nog een gedateerd artikel liggen - dat men dacht dat het business model achter e-mail lag in de vorm van een digitale “postzegel” ligt ver achter ons.

Maar de essentie - het uitsturen van een boodschap - bleef rechtop staan. De juiste boodschap op het juiste moment uitsturen in de juiste vorm aan het juiste contact. Het lijkt wel een definitie uit een studieboek, maar het is het uitgangspunt van de initiatiefnemers.

En we voegen er - nu we toch wat wetenschappelijk aan het denken zijn - ook de lean gedacht aan toe. Zowel in het proces dat de gebruiker van Mynuma zal doorlopen, als in het proces van het ontwikkelen.

Juist wat we nodig hebben, niets meer, niets minder… De programmerende handen achter Mynuma hebben ook meer dan een decade aan ervaring, zowel in het werken met frames, platformen, servers en SAAS-oplossingen.

De ervaring in het team wordt aangevuld met jeugdigheid. Dit is een generatie die groot geworden is met digitale media… De fase van de klassieke brief hebben ze overgeslagen. Maar ze weten uit ervaring maar al te goed hoe een goede applicatie moet er uitzien en aanvoelen. Ze hebben de concept-denkers en ontwikkelaars uitgedaagd bij het testen en het lanceren van Mynuma.

Deze unieke combinatie heeft ook een uniek product op geleverd, waar we zo trots op zijn.

MyTEST

MyTEST is gratis, beloofd!

Zo kan je alle facetten van mynuma proeven en uitproberen, zonder risico!

Product van eigen bodem

Onze helpdesk is wakker als u aan het werk bent. API gebruikers kunnen rekenen op een butler service en krijgen een rechtstreekse contactpersoon. Uw gegevens blijven gegarandeerd op servers binnen de grenzen van de EU. Mynuma is eveneens volledig GDPR conform en veilig!

Weet alles over je campagne

Je krijgt alle klassieke ratio’s overzichtelijk op een rijtje: afgeleverd, gelezen, geklikt… In één oogopslag kan je de reactie op je e-mailbericht analyseren en elk detail is met één klik zichtbaar!

Een campagne In minuten!

In onze WYSIWYG e-mail bouwer kan je kiezen uit kant en klare templates of gemakkelijk te integreren blokken. Zo kan je snel en gemakkelijk mooie campagnes creëren die je merk in het spotlicht zal zetten!

Duidelijke werkstromen, geen frustratie!

Bovenop onze eigen API bouwden we een krachtige intuïtieve e-mailapplicatie. Zo verenigden we de kracht van onze e-mailmotor met eenvoudige werkstromen.

E-mailmarketing in 3 smaken!

Voor de creatieve marketing is er de klassieke interface waar je je e-mailmarketing webbased kan beheren, verzenden en opvolgen. Of je kan schakelen via onze API of onze SMTP motor. Gewoon e-mailmarketing op haar best, we praten met iedere CRM, ERP of elke SAAS-oplossing.

Eenvoudiger,
maar slimmer!

Digitaal mag niet gelijk staan aan ingewikkeld… Praten met onze API is slechts drie stappen verwijderd. Alles wat nodig is om een goede ‘old fashioned’ e-mail campagne uit te sturen zit in onze intuïtieve interface ingebakken…