E-mailmarketing, eenvoudiger, maar slimmer!

Digitale marketing kan je niet meer wegdenken uit onze hippe wereld. Maar digitaal mag niet gelijk staan aan ingewikkeld… Mynuma is ontwikkeld met een hoog doe-het-zelf gehalte. Alles wat nodig is om een goede ‘old fashioned’ e-mail campagne uit te sturen zit in onze intuïtieve interface ingebakken…

Eenvoudige werkstromen, geen frustratie!

Laat je leiden door onze structuur… Stap voor stap leg je de weg af naar het verzenden van een e-mailcampagne… het configureren van gegevensvelden van je contacten, het laden van je marketinglijsten, het opmaken van je e-mailbericht in onze blokken editor en het verzenden…

Weet alles over je campagne!

Het rapport is het eindpunt van onze werkstroom. Je krijgt alle klassieke ratio’s overzichtelijk op een rijtje gezet. Afgeleverd, gelezen, geklikt… in één oogopslag kan je de reactie op je e-mailbericht analyseren en vergelijken met je andere campagnes… En elk detail is met één klik zichtbaar!

E-mailmarketing in 2 smaken!

Mynuma is beschikbaar in 2 versies… de klassieke interface waar je je e-mailmarketing webbased kan beheren, verzenden en opvolgen… Maar er is ook de mogelijkheid om te schakelen via onze API. Gewoon e-mailmarketing op haar best, we praten met iedere CRM! Ook vanuit je eigen webbased applicatie kan je de e-mailmarketing door Mynuma laten afhandelen.

Een product van eigen bodem!

Onze helpdesk is wakker als u aan het werk bent. Help volgt snel per e-mail voor onze klassieke interface gebruikers. API gebruikers kunnen rekenen op een butler service en krijgen een rechtstreekse contactpersoon. Al uw marketing-gegevens blijven gegarandeerd binnen de grenzen van de EU. Mynuma is eveneens volledig GDPR conform en veilig!

Product van eigen bodem

Onze helpdesk is wakker als u aan het werk bent. API gebruikers kunnen rekenen op een butler service en krijgen een rechtstreekse contactpersoon. Uw gegevens blijven gegarandeerd op servers binnen de grenzen van de EU. Mynuma is eveneens volledig GDPR conform en veilig!

Weet alles over je campagne

Je krijgt alle klassieke ratio’s overzichtelijk op een rijtje: afgeleverd, gelezen, geklikt… In één oogopslag kan je de reactie op je e-mailbericht analyseren en elk detail is met één klik zichtbaar!

Een campagne In minuten!

In onze WYSIWYG e-mail bouwer kan je kiezen uit kant en klare templates of gemakkelijk te integreren blokken. Zo kan je snel en gemakkelijk mooie campagnes creëren die je merk in het spotlicht zal zetten!

Duidelijke werkstromen, geen frustratie!

Bovenop onze eigen API bouwden we een krachtige intuïtieve e-mailapplicatie. Zo verenigden we de kracht van onze e-mailmotor met eenvoudige werkstromen.

E-mailmarketing in 3 smaken!

Voor de creatieve marketing is er de klassieke interface waar je je e-mailmarketing webbased kan beheren, verzenden en opvolgen. Of je kan schakelen via onze API of onze SMTP motor. Gewoon e-mailmarketing op haar best, we praten met iedere CRM, ERP of elke SAAS-oplossing.

Eenvoudiger,
maar slimmer!

Digitaal mag niet gelijk staan aan ingewikkeld… Praten met onze API is slechts drie stappen verwijderd. Alles wat nodig is om een goede ‘old fashioned’ e-mail campagne uit te sturen zit in onze intuïtieve interface ingebakken…